Lokale råvarer
Vi har ønsket å bruke norske råvarer i særklasse så godt det lar seg gjøre. Her er et utvalg:
Mozzarella og Stracciatella fra Toddum gård i Namsos https://www.toddum.com. Stracciatellaen til Toddum vant pris for årets produkt på Trøndersk matfestival i 2024.
Sølvsider fra Apal sideri i Ryfylke. Denne var finalist for "Årets sider" i det Norske måltid 2024
Norske tomater
Rabarbarasaft fra Inderøy i Trøndelag. Denne var finalist for "Årets drikk" i det Norske måltid 2024.
Utvalget av alkoholfri eplejuice/sider er fra Balholm, Ringi og Askim bærpresseri
Chili fra hagen til Ann-Helen og Hans Jørgen
Kaffe fra Cup of Jøa
Bryllupsøl fra MikroMeyer i indre Østfold
Røykalaks og speka elg er "selvskutt" fra Gerd og Kjetil
Barn
Vi vet at mange av dere reiser langt, og at flere muligens har med små barn. Selv om vi ikke har formelt invitert barn til hele bryllupet, er de hjertelig velkomne til fredagens arrangement og vielsen på lørdag.
Transportmiddel:
På grunn av avstander på øya, samt begrensende muligheter for kollektiv, så anbefaler vi at man har tilgang på bil under oppholdet.
På fredag er det ikke satt opp noe transport.
Det er parkeringsmuligheter ved Faksdal pub der vielsen skal være. Fra Faksdal anbefales det å kjøre til mottakelsen på Fyret. Her kan bilen stå over natten. For de som velger å overnatte på øya, vil vi tilby transport fra bryllupsfesten og til de ulike stedene på Øya. Sjåfør Elin Jensen kan ringes gjennom natten.
Kleskode:
Fredag: Pent og avslappet. Tenk after work + på en pub i Trøndelag. Kanskje noe å svinge seg i?
Lørdag: Pent/dress. Utover det er det vanlig i Trøndelag
å ha på bunad frem til etter middagen for de som ønsker og har mulighet til det. I Fyret vil det vil være tilgjengelige garderober for skifting av antrekk.
Bryllupsgave:
Vi vet at mange av dere har en lang reise til Jøa, og at det i seg selv er en stor kostnad. Det viktigste for oss er at dere kommer og feirer dagen sammen med oss, så vi har valgt å ikke sette opp en ønskeliste.
Som reiseglade mennesker setter vi stor pris på opplevelser, og dersom noen ønsker å gi en gave, vil et bidrag til bryllupsreisen bety mye for oss. Kontonummer: 2085.34.73309 eller vipps til 48059709.
Taler
Har du ønske om å holde en tale eller annet, kontakt toastmaestro Espen Fossland. Han kan nås på 480 42 868.
La mobilen hvile – vær til stede med oss
For at alle skal kunne nyte øyeblikkene fullt ut – spesielt under vielsen, taler og andre høydepunkter – ønsker vi at mobilene får en liten pause i disse øyeblikkene da vi har en dyktig fotograf som foreviger dagen.